Download algemene voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via schiermoncello.com.
 

Leeftijdsgrens

 
Wij hanteren de regels zoals aangegeven in de alcoholwet (v.a. 1 juli 2021).
  • Mensen die alcohol online bestellen, moeten hun leeftijd aangeven. Zowel bij de aankoop, als bij de bezorging wordt de leeftijd gecontroleerd.

Bestellen via onze website en het nuttigen van onze producten mag alleen wanneer de klant 18 jaar of ouder is. Bij levering van de bestelling zal de bezorger om een geldig legitimatiebewijs vragen, tot 25 jaar is het verplicht om deze te laten zien. Wanneer de bestelling niet kan worden geleverd door het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs of wanneer de afnemer nog geen 18 jaar of ouder is, zullen er annuleringskosten van €10,- in rekening worden gebracht.
 

Eigendomsrechten

Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming informatie en afbeeldingen van onze website te gebruiken of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Doorverkoop van onze producten is niet toegestaan.

Wilt u een distributeur worden? Klik dan hier.
 

Levering

Er zijn verschillende opties qua verzenden:

1. Bezorgen op Schiermonnikoog; wanneer uw afleveradres zich op Schiermonnikoog bevindt  kunt u gebruik maken van deze optie. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over een geschikt moment voor bezorging.

2.  Via PostNL; u kunt alle informatie volgen via PostNL of de PostNL app. Wanneer een pakket retour komt wegens niet kunnen legitemeren of het niet ophalen bij een afhaalpunt, zijn de kosten voor de koper.

In beide gevallen dient u zich te legitimeren bij bezorging. 
 

Betaling

Er zijn verschillende opties qua betaling: 

1. iDEAL; voor alle informatie over deze betaalwijze kunt u terrecht bij iDEAL.

2. Vooraf overmaken; wanneer wij het geld hebben ontvangen, zullen we overgaan tot verzenden.

Retourneren 

Binnen 14 dagen na ontvangst heeft u het recht om uw bestelde producten retour aan te melden, daarna dient het product binnen 14 dagen terug gezonden te worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Ontvangen bestellingen dienen direct gecontroleerd te worden op defecten, mocht er iets niet goed zijn gegaan neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. In geval van breuk moet dit binnen 24 uur na ontvangst worden gemeld. 

Binnen een week na ontvangst van uw retourzending, wordt uw geld terug gestort op uw rekening. 

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING Zodra je onze website bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over jou. In www.schiermoncello.comdeze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan die veilig op. Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben, neem dan contact op met ons. We kunnen deze privacyverklaring aanpassen als we dat nodig vinden. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op .20 juni 2023 Inhoudsopgave Wanneer pas je deze privacyverklaring toe? Wie gebruikt je gegevens? Van wie gebruiken we gegevens? Hoe komen we aan je gegevens? Welke gegevens van je gebruiken we? Waarvoor gebruiken we je gegevens? Hoelang bewaren we je gegevens? Met wie delen we je gegevens? Waar slaan we je gegevens op? Hoe veilig zijn je gegevens bij ons? Wat mag je van ons vragen? Welke regels gelden voor deze privacyverklaring? Welke cookies gebruiken we? Wat doen we met gegevens van minderjarigen? Heb je een vraag over deze privacyverklaring?

1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe? Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die weleens contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu, zoals je naam, telefoonnummer, IP-adres, klantnummer of surfgedrag. Wil je meer weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

2. Wie gebruikt mijn gegevens? h bengen is verantwoordelijk voor de website en daarmee de verantwoordelijke voor het www.schiermoncello.compersoongebruik van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. De volledige gegevens zijn: h bengenlangestreek 22 9166lc schiermonnikoog

3. Van wie gebruiken we gegevens? We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht. Dit zijn onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.

4. Hoe komen we aan je gegevens? We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je:gegevens invult op onze websitecontact opneemt met ons via mail, telefoon of op andere manier

5. Welke gegevens gebruiken we van je? We maken gebruik van de volgende gegevens:naam geslacht,woonadres of vestigingsadres, bezorgadrese-mailadres, telefoonnummer, betaalgegevens, BSN, geboortedatumleeftijd.

6. Waarvoor gebruiken we je gegevens? We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken: we hebben van jou je toestemming gekregen om je persoonsgegevens te gebruiken we gebruiken je gegevens omdat we je als klant de beste service willen geven en we dat zonder die informatie niet kunnen doenwe gebruiken je gegevens om ons te houden aan de wet, zoals gegevens bewaren voor de belastingdienstwe moeten onze wettelijke taak uitvoeren

7. Hoelang bewaren we je gegevens? We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we je gegevens gebruiken. Zolang je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens volgens de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wil je meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je bewaren, neem dan contact met ons op.
8. Met wie delen we je gegevens? Je persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt. We zullen je persoonsgegevens nooit met anderen delen.

9. Waar slaan we je gegevens op? We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook je gegevens binnen de EER opslaan. Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

10. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons? We hebben er veel aan gedaan om je gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen. We hebben onze systemen en verschillende communicatiemiddelen beveiligd om ervoor te zorgen dat je gegevens niet in de handen van anderen terechtkomen. Je gegevens zijn dus veilig bij ons. Ook zorgen we ervoor dat je gegevens alleen worden gebruikt door mensen die daar van ons toestemming voor hebben gekregen. Heb je vragen over de specifieke manier van beveiligen, neem dan contact met ons op.

11. Wat mag je van ons vragen? Omdat we persoonsgegevens van je gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op een rijtje.Recht op informatieWe moeten je op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van je verzamelen en hoe we met je gegevens omgaan. Recht op inzageJe mag ons altijd vragen om je gegevens die we van je hebben in te zien.Recht op correctie. Je mag ons vragen om je gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn. Recht om bezwaar te makenJe mag bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met je persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kun je bij ons aangeven dat je niet langer mail van ons wilt ontvangen. Dat geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze website. Recht op dataportabiliteitBen je klant bij ons of heb je toestemming gegeven voor het gebruik van je gegevens, dan mag je ons vragen om je de digitale gegevens te sturen die we van je hebben. Zo kun je die gegevens overdragen aan een andere organisatie als je dat wenst. Recht op beperkingJe mag ons vragen om het gebruik van je gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen je gegevens alleen mogen bewaren maar niet gebruiken. Recht om vergeten te wordenJe mag ons vragen om alle gegevens die we van je hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot jou herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we je gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst. Recht om een klacht in te dienenJe mag een klacht indienen over de wijze waarop we met je gegevens omgaan. Heb je een klacht dan lossen we die graag voor je op. Neem daarvoor contact op met . Ook mag je je klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen. ons Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is van die je klacht gaat behandelen. het de rechtbank in de woonplaatsh bengenHoe dien ik een aanvraag of klacht in? Stuur je aanvraag of klacht naar via . We verwerken je aanvraag of klacht binnen 30 dagen. onsinfo@schiermoncello.comGaat het om meerdere aanvragen of klachten of is je aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je op. We kunnen je vragen om je te identificeren. In dat geval vragen we bij je gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn.

12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring? Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van toepassing op onze privacyverklaring.
 
13. Welke cookies gebruiken we? Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heb je ons toestemming gegeven voor het personaliseren van je profiel op basis van je surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website speciaal op jou instellen zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website geplaatst wordt op je hardware. We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:functionele cookies, zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie

14. Hoe wat doen we met gegevens van minderjarigen? We richten ons met onze website niet specifiek op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan 18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Ben je bij je bezoek aan onze website of webshop minderjarig, dan gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen.

15. Heb je een vraag over deze privacyverklaring? Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar info@schiermoncello.com. We helpen je graag
 

Overig

Algemene voorwaarden kunnen wijzigen.
 

Klachten/contact

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten kunt u contact opnemen met info@schiermoncello.com

 

kvk nr: 83557660