Download algemene voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via schiermoncello.com.
 

Leeftijdsgrens

 
Wij hanteren de regels zoals aangegeven in de alcoholwet (v.a. 1 juli 2021).
  • Mensen die alcohol online bestellen, moeten hun leeftijd aangeven. Zowel bij de aankoop, als bij de bezorging wordt de leeftijd gecontroleerd.

Bestellen via onze website en het nuttigen van onze producten mag alleen wanneer de klant 18 jaar of ouder is. Bij levering van de bestelling zal de bezorger om een geldig legitimatiebewijs vragen, tot 25 jaar is het verplicht om deze te laten zien. Wanneer de bestelling niet kan worden geleverd door het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs of wanneer de afnemer nog geen 18 jaar of ouder is, zullen er annuleringskosten van €10,- in rekening worden gebracht.
 

Eigendomsrechten

Het is niet toegestaan om zonder onze toestemming informatie en afbeeldingen van onze website te gebruiken of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Doorverkoop van onze producten is niet toegestaan.

Wilt u een distributeur worden? Klik dan hier.
 

Levering

Er zijn verschillende opties qua verzenden:

1. Bezorgen op Schiermonnikoog; wanneer uw afleveradres zich op Schiermonnikoog bevindt  kunt u gebruik maken van deze optie. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over een geschikt moment voor bezorging.

2.  Via PostNL; u kunt alle informatie volgen via PostNL of de PostNL app. Wanneer een pakket retour komt wegens niet kunnen legitemeren of het niet ophalen bij een afhaalpunt, zijn de kosten voor de koper.

In beide gevallen dient u zich te legitimeren bij bezorging. 
 

Betaling

Er zijn verschillende opties qua betaling: 

1. iDEAL; voor alle informatie over deze betaalwijze kunt u terrecht bij iDEAL.

2. Vooraf overmaken; wanneer wij het geld hebben ontvangen, zullen we overgaan tot verzenden.

Retourneren 

Binnen 14 dagen na ontvangst heeft u het recht om uw bestelde producten retour aan te melden, daarna dient het product binnen 14 dagen terug gezonden te worden. Retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Ontvangen bestellingen dienen direct gecontroleerd te worden op defecten, mocht er iets niet goed zijn gegaan neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. In geval van breuk moet dit binnen 24 uur na ontvangst worden gemeld. 

Binnen een week na ontvangst van uw retourzending, wordt uw geld terug gestort op uw rekening. 
 

Overig

Algemene voorwaarden kunnen wijzigen.
 

Klachten/contact

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten kunt u contact opnemen met info@schiermoncello.com